Et grønnere valg med Mos Mosh og sustainable initiatives

Fra 1. maj 2019 blev Mos Mosh stolte medlemmer af BCI (BCI-Better Cotton Initiative). I år kommer 70% af Mos Mosh bomuldsforbrug fra ansvarligt dyrket bomuld, BCI.

 

Sådan kan du tage det grønne valg, når du køber tøj

Vejen til en grønnere og bedre verden består i høj grad af små, gennemtænkte skridt i den rigtige retning. Det gælder på alle aspekter af vores liv og forbrug, hvor små forskelle i sidste ende kan have stor betydning for det samlede klimaregnskab – og dermed vores fremtid.

Når det er tid til at forny garderoben med tøj og sko, kan det altså godt betale sig at tænke i grønnere løsninger og alternativer. Heldigvis kommer der hele tiden nye muligheder og alternativer, som gør det nemmere at shoppe grønt.

Du behøver altså ikke gå ned på lækkert og accessories. I stedet er det en god idé at være opmærksom på tøjets mærke, pris og produktionssted.

Det kan nemlig alt sammen have indflydelse på, hvor bæredygtigt det enkelte stykke tøj er.

Du kan læse mere her på “planet and people

 

Sådan shopper du miljøvenligt

Tøj er på mange måder en nødvendighed – ikke mindst i Danmark, hvor klimaet er utroligt omskifteligt. Løsningen på problemet er altså ikke, at man helt holder op med at købe tøj.

I stedet skal man tænke over, hvordan og hvad man køber. I mange tilfælde er den grønneste og bedste løsning at betale lidt mere nu og her for et produkt i høj kvalitet, end hvis man køber dårlig kvalitet for en billigere pris.

På den måde shopper man sjældnere og vil derfor have et mindre forbrug af tøj. Tøj, der koster lidt mere, vil i mange tilfælde også være produceret under bedre forhold. Det gælder fx for tøjet fra Mos Mosh, der netop har lanceret en ny kollektion med ekstraordinært fokus på bæredygtig og grøn produktion.

Mere end 90% af deres produktion foregår i Europa, hvilket både sikrer gode arbejdsforhold og mindre transport.

 

Mos Mosh er et godt, grønt valg

Hos Chopin i Charlottenlund kan du finde Danmarks største udvalg af det lidt grønnere tøj fra Mos Mosh. Det betyder, at du kan købe tøj, der er produceret med et formindsket forbrug af vand, energi og skadelige kemikalier.

Tøjet er ikke alene fremstillet af den bedste bomuld på markedet, men også af bomuld, der er fremstillet under bæredygtige og hensynsfulde forhold. Desuden har de fokus på at bruge både genbrugte og bæredygtige materialer på tværs af kollektionen.

Det sikrer, at du kan tage det grønne valg, når du køber tøj, og samtidig få utroligt meget værdi for dine penge i form af kvalitet og holdbarhed.

Hvis du ønsker at tage et grønt og godt valg, når du shopper næste gang, skal du altså lægge vejen forbi Chopin og se nærmere på deres nyheder fra Mos Mosh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *