Tilmeld dig her og deltag i NoCo2 ordningen og vær med til at gøre en grøn forskel. Vær med til at få andre med på den grønne omstilling.

For at Danmark fortsat skal være et grønt foregangsland skal vi alle tænke mere grønt. Denne ordning skal sætte fokus en grønnere tankegang, grønnere beslutninger og grønnere mål. Hvis vi alle sammen giver lidt ekstra gør det i sidste ende en stor forskel.

Ved deltagelse i NoCo2 ordningen skal vi inspirere andre til handling og præge den grønne udvikling i Danmark, Europa og i sidste ende globalt.

Det gælder om ikke at tabe lysten til at gøre en forskel, derfor sætter vi ingen fysiske krav for deltagelse i ordningen, men med dette NoCo2 badge viser vi at den grønne forskel er i fokus i vores virksomhed eller privat. Men med dit medlemskab planter vi et træ med Growing Trees Network, hvert år du er medlem.

For at bære dette badge kræves det altså at deltagere har fokus på det, at gøre en grøn forskel. Det kan være som virksomhed eller som privatperson.

For at deltage i NoCo2 ordningen skal du udfylde formularen herunder og indsætte et NoCo2 badge på dit website med link til dit certifikat, således budskabet om den grønne forskel kommer ud og dermed spredes og din virksomhedsprofil i sidste ende også styrkes. På dit certifikat får du et link til dit website.

Sådan kan dine samarbejdspartnere og medarbejdere, nuværende som nye, kan se at din virksomhed sætter fokus på miljøet og er med til at gøre den grønne forskel.

Når du har tilmeldt dig vil du komme på deltagerlisten med link til dit website.

Sæt fokus på den grønne forskel og PLANT ET TRÆ med en tilmelding til NoCo2 ordningen i dag.

Indsæt vores NoCo2 badge på dit website.
Deltagelse for pr. år koster koster det kr. 399 pr. år ved medlemskab af Noco2. Priser ex. moms.

0,00 kr.