Som en del af medlemskabet af NoCo2, skal vores Co2 mærke indsættes dit website med et aktivt do-follow link til dit NoCo2 certifikat.

Når du har betalt for deltagelsen modtager du en email fra os med Co2 mærke og link til dit certifikat. Dette link skal du indsætte under vores Co2 mærke på dit site.

Vi tilbyder vores Co2 mærke i flere størrelser og 3 farver. Du bestemmer selv størrelse dog min. 56 x 56px. Ønsker du vores mærke i en lysere eller mørkere farve end dem du ser herunder, er du velkommen til at kontakte os og vi laver den for dig. Du bestemmer helt selv hvor du vil indsætte mærket på dit website, men de fleste vælger at gøre det i sin footer, sidebar eller på deres “om os” eller “kontakt” side.

Du må hellere end gerne downloade vores mærke og selv indsætte det direkte uden at hente det fra vores Url adresse. Når du har tilmeldt dig sender vi badge, link til certifikat samt html til dig. Vi hjælper dig gerne hvis du har problemer med opsætning.

Du er også velkommen til at kontakte os på mail@noco2.dk hvis du har spørgsmål.

NoCo2 mærker til download

 

 

 

Tilmeld dig NoCo2 ordningen og indsæt dette badge på din side. Vi opsætter dit NoCo2 certifikat med link til din hjemmeside.